Just pulled trigger on FiTech

Discussion in 'High Tech Retrofits' started by 408maro, Mar 6, 2016.

  1. Racer X

    Racer X Veteran Member

    Messages:
    442
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 26, 1999
    Location:
    NJ
    Wow that's crazy but a good thing... how do you reload the stock program?
     
  2. BonzoHansen

    BonzoHansen Administrator Lifetime Gold Member

    Messages:
    19,255
    Likes Received:
    682
    Joined:
    Jun 1, 2005
    Location:
    Scott from Hamilton, NJ
    I met a guy last weekend that had similar issues. It would run fine for a few weeks, then all or the sudden it would start acting up. He said resetting it takes care of the issue for another few weeks. Sounds like efitech support was a bit stumped on it.
     
  3. Plant Engineer

    Plant Engineer Veteran Member

    Messages:
    377
    Likes Received:
    96
    Joined:
    May 17, 2017
    Location:
    Fort Mill SC
    I tried resetting the learned stuff a few times and it didnt work. On a lark I reloaded the base program and it worked fine. In my case it all started after my alternator crapped out and the voltage dropped low. Hopefully I dont have to do it again but at least I know where to start. In my case its 30012 model but yours is probably similar.

    Main Menu>11.Write Cal to ECU>Default V8 T1950 30012 201609
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.