Just pulled trigger on FiTech

Discussion in 'High Tech Retrofits' started by 408maro, Mar 6, 2016.

  1. Racer X

    Racer X Veteran Member

    Messages:
    442
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 26, 1999
    Location:
    NJ
    Wow that's crazy but a good thing... how do you reload the stock program?
     
  2. BonzoHansen

    BonzoHansen Administrator Lifetime Gold Member

    Messages:
    20,046
    Likes Received:
    1,376
    Joined:
    Jun 1, 2005
    Location:
    Scott from Hamilton, NJ
    I met a guy last weekend that had similar issues. It would run fine for a few weeks, then all or the sudden it would start acting up. He said resetting it takes care of the issue for another few weeks. Sounds like efitech support was a bit stumped on it.
     
  3. Plant Engineer

    Plant Engineer Veteran Member

    Messages:
    398
    Likes Received:
    104
    Joined:
    May 17, 2017
    Location:
    Fort Mill SC
    I tried resetting the learned stuff a few times and it didnt work. On a lark I reloaded the base program and it worked fine. In my case it all started after my alternator crapped out and the voltage dropped low. Hopefully I dont have to do it again but at least I know where to start. In my case its 30012 model but yours is probably similar.

    Main Menu>11.Write Cal to ECU>Default V8 T1950 30012 201609
     

Share This Page