Yup, another LS1 thread!

Discussion in 'High Tech Retrofits' started by jb451, Jun 21, 2012.

  1. andrew69_04

    andrew69_04 Veteran Member

    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 8, 2012
    Location:
    Berthoud CO
    Ive run an inline pump on two builds. Both tanks we sumped. Both pumps were noisy. We ran Aeromotive A1000 pumps.

    As far as the mounts are concerned, i think i have a few pics in my build thread
     
  2. jb451

    jb451 Veteran Member

    Messages:
    861
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 17, 2011
    Location:
    Mesquite, Texas
    Did i read it wrong or did you have to trim something up to make it fit? Very, very nice build btw! I want an ls2..... too bad i cant afford it.lol
     
  3. andrew69_04

    andrew69_04 Veteran Member

    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 8, 2012
    Location:
    Berthoud CO
    I had to do a little grinding on the very top of the castle nut on the pitman arm, and a little to the alt housing. If I had used 1" setback mounts like most others have, it would have cleared.

    The only thing we could not make fit was the A/C. I notched the frame as much as I could before we dropped the motor/trans in and it was not enough. We're just going to run the S&P setup with the sanderson compressor in the high mount location
     
  4. WTR's camaro

    WTR's camaro New Member

    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 3, 2012
    Location:
    Little Rock AFB, Arkansas
    are u looking to rebuild the motor..cause i dont think u will get a motor with under 125k for that...well not with a tranny...i mean u could get lucky but expect to cough up around 4k for both...well any motor with decent milage
     
  5. muncie21

    muncie21 New Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jun 8, 2009
    Location:
    NE, Ohio
    what about the wiring harness?
     

Share This Page